LDF darbinieki diskutē par aktuāliem jautājumiem dabas aizsardzībā un seminārā stiprina komandas garu

01.09.2014

No 25. līdz 27. augustam Latvijas Dabas fonda darbinieki un brīvprātīgie trīs dienu seminārā diskutēja par dabas aizsardzības interešu pārstāvniecību lēmumu pieņemšanas procesos dažādos līmeņos un komunikācijas treneru vadībā nostiprināja savstarpējās saziņas iemaņas, kas nepieciešamas ikdienas darbā.

Trīs dienu seminārā, kas tiek rīkots Sabiedrības integrācijas fonda nevalstisko organizāciju darbības atbalsta programmas ietvaros, LDF darbiniekiem un brīvprātīgajiem bija iespēja gan uzzināt par mežu apsaimniekošanas plānošanu VAS „Latvijas valsts meži” Kurzemes reģionā un uzdot jautājumus LVM pārstāvim Aldim Feltam, gan diskusijā ar Dabas aizsardzības pārvaldes Kurzemes reģiona administrācijas vadītāju Daci Sāmīti  meklēt iespējamus kopīgus nākotnes risinājumus dabas aizsardzības jomā.

Tāpat nometnes laikā tika rīkots komunikācijas treniņš ar teorētiskiem un praktiskiem uzdevumiem, kas ļaus stiprināt LDF kapacitāti sekmīgai līdzdalībai lēmumu pieņemšanas procesos un dabas interešu aizstāvībā.  Nometnes dalībnieki iepazinās arī ar attālināti vadāmu lidaparātu izmantošanas iespējām foto un video materiālu iegūšanai, kas izmantojami dabas aizsardzības un izpētes vajadzībām. 

Ilze Salna, Latvijas Dabas fonds 

 

Projekts tiek īstenots ar EEZ finanšu instrumenta 2009-2014 atbalstu.
Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija.

 

Latvijas Dabas fonda darbiniekiLatvijas Dabas fonda darbinieki