Paldies Ernestam!

09.06.2020

Šonedēļ mūsu biroju, kurš pamazām atsāk klātienes darbību, apmeklēja kāds ļoti īpašs ciemiņš. Iepazīstaties - tas ir Ernests! Viņš ir mūsu pats jaunākais atbalstītājs. 

Ernestam ir seši gadi, un savā vārda dienā viņš vēlējās nevis saņemt dāvanas, bet naudu, ko ziedot savvaļas dzīvnieku aizsardzībai. Kā stāsta Ernesta mamma Linda, tā bija puiša paša ideja un inicatīva, mamma tikai palīdzējusi ar konsultācijām. Tā kopā ar mammu, izpētot dažādas iespējas, Ernests izvēlējās ziedot mums, Latvijas Dabas fondam.

Vārda dienas ballītē, kas vēl paspēja notikt tieši pirms ārkārtas stāvokļa izsludināšanas, puisim izdevās savākt 90 EUR, kas ir viena no lielākajām summām, ko mums ir ziedojis privāts ziedotājs vienā reizē.

Mums bija iespēja un prieks Ernestu satikt klātienē un saņemt ziedojumu. Paldies Ernestam un visiem viņa draugiem, kas ziedoja mums! 

Ģirts Strazdiņš, Latvijas Dabas fonda direktors saka: "Man pašam ir četri bērni un es zinu, kā bērns, kas jubilejā saņem dāvanās tik lielu naudas summu, varētu vēlēties to iztērēt - izvēles ir tik daudz! Taču Ernests izvēlējās veikt ziedojumu viņam tuvam mērķim. Tas ir patiešām apbrīnojami!"

Ziedojums tiks izmantots, lai nodrošinātu tiešraides no putnu ligzdām.

Ernests nodod ziedojumu LDF direktoram Ģirtam.