Paldies par atbalstu 2018. gadā!

08.01.2019

Latvijas Dabas fonds saka lielu paldies visiem, kas ziedojuši dabas aizsardzībai 2018. gadā!

2018. gadā esam saņēmuši ziedojumus no privātpersonām 4687.00 EUR apmērā – gan ziedojumu kastītēs, gan ar pārskaitījumu, gan ar ziedojumu tālruņa starpniecību.

Latvijas Dabas fonda ziedojumu kastītes atrodas Galactico tirdzniecības centros, lidostā “Rīga”, kā arī veikalos “Grauda spēks” un “Apavi 40+”. Ziedojumu kastītēm šogad visvairāk atvēlējuši Galerijas Centrs, tirdzniecības parka Alfa un lidostas “Rīga” apmeklētāji.

Savukārt ziedojumi – kopumā 2120.00 EUR apmērā – mūsu kontā rāda, ka cilvēki pagājušajā gadā visaktīvāk ziedoja brīžos, kad kāda ķibele bija gadījusies mūsu tiešraides kameru varoņiem, piemēram, no ligzdas izkritis jūras ērgļu mazulis. Tāpat priecājamies, ka turpinās pagājušā gada tendence un redzam regulārus ziedojumus. 

Pagājušajā gadā arī saņēmām ziedojumus, kas gūti, izstādes ietvaros pārdodot dabas fotogrāfa Nila Sokolova darbus, kā arī ziedojumus ar ziedojumu tālruņa starpniecību.

Visus ziedojumus izmantojam, lai nodrošinātu tiešraides no aizsargājamo putnu ligzdām – tā ir unikāla iespēja katram ieskatīties dabas norisēs tuvplānā, un tā iespējama, tieši pateicoties ziedotāju atbalstam. Šogad nodrošinājām tiešraides no astoņām ligzdām, un skatītāju favorīti bija jūras ērgļi Durbē un Ziemeļkurzemē, kā arī melnie stārķi Siguldas novadā.

Arī šogad aicinām atbalstīt dabas aizsardzību, ziedojot Latvijas Dabas fondam!

Kā var ziedot Latvijas Dabas fondam?

Ar pārskaitījumu mūsu kontā:
Nosaukums: Latvijas Dabas fonds
Reģistrācijas nr. 4008019379
Konta nr. LV51HABA000140J039356
Banka: Swedbank
Bankas konds: HABALV22

Tāpat iespējams ziedot, izmantojot PayPal.

Ja rodas kādi jautājumi saistībā ar ziedošanu – rakstiet ldf@ldf.lv vai zvaniet 67830999.

Latvijas Dabas fondam piešķirts Sabiedriskā labuma organizācijas statuss.